Rõuge kiriku tornitööde projekt

Rõuge kiriku tornikiivri restaureerimine on osa kiriku restaureerimistöödest ning on plaanis teostada 2022 aastal. Kavas on remontida torni puitkonstruktsioon, paigaldada uus plekist kate, torni kivist osa krohvida ning tippu kinnitada ajalooline restaureeritud kukk.

Aasta 2021 alguses oli kogudusel Rõuge valla ja Muinsuskaitseameti toel vajalik remondiraha koos. Torni lisasondeerimisel ilmnesid aga uued puudused ja ka viirusekriis tõstis materjalide ning töö hinda kokku 18 000 euro võrra. Kuna kogudusel on seda summat üksinda võimatu kokku saada, ootame eraisikutelt ja ettevõtetelt annetusi.

Aita projektil teoks saada ja tee palun oma annetus Rõuge Maarja koguduse SEB EE501010402007421005
arveldusarvele. Selgitusse kirjuta sõna „TORN”.

Rõuge kiriku tornitööde projekt toimub koostöös Rõuge valla ja Muinsuskaitseametiga.